Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest XX. ker 84 500 000 Ft

Leírás

Vállalkozók, befektetők figyelem! Eladóvá vált Pesterzsébet frekventált részén egy 172 nm-es, tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető ingatlan, mely egy 526 nm-es telken található, saját parkolóval.

Elhelyezkedéséből adódóan remek lehetőséget kínál mindazok számára akik irodának, szépségszalonnak, műszaki – informatikai üzletnek, szerviznek vagy akár orvosi rendelőnek, de nem utolsósorban akár egy masszázs szalonnak szeretnék használni.
Kis átalakítással akár munkaerő szálláshelyek kialakítására, illetve AIRBNB felhasználásra, kiadásra is alkalmas lehet.

Az első emeleti, napfényes ingatlanrész a saját használatú belső udvaron keresztül közelíthető meg, ahol 6-7 gépjármű parkolása is megoldható. Korábban cégközpontként funkcionált, ahol is egy 50 m2-es irodába érkeztünk, illetve az előtéren továbbhaladva találunk egy további 17 nm-es helyiséget (irodát), egy 28 nm-es tárgyalót, valamint egy 19 nm-es helyiséget (raktárat), fürdőszobát, és egy külön WC-t is.


A fűtése kondenzációs gázcirkó, mely egyben a melegvíz-szolgáltatást is nyújtja napkollektoros rendszer rásegítésével.

Kiváló tömegközlekedési megközelítéssel rendelkezik, közvetlen a bejáratnál található a busz és villamos megálló. (51,52, és a 2B villamos, 35, 151, és 948-as autóbusz)


Igény esetén hitelügyintézés és jogi kérdések esetén magas szakmai felkészültségű munkatársaink tudnak segítségükre lenni.

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, keressen a hirdetésben megadott telefonszámon.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 84 500 000 Ft
Méret: 172 négyzetméter
Azonosító: 11378977
Jelleg: iroda

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra