Eladó ipari ingatlan Budapest III. ker, Kaszásdűlő, 77 750 000 Ft

Leírás

Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. (1033 Bp. Mozaik u. 7.) egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat tulajdonában álló üres, nem lakás céljára szolgáló helyiségek tulajdonjogának értékesítésére Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének, valamint Pénzügyi Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának határozatai alapján

1033 Budapest, Zab u. 8., 18910/77/A/20 hrsz-ú, 222 m2-es raktár
A helyiség a Kaszásdűlői lakótelepen panel épület földszintjén található, két, egymástól fizikailag elkülönülő raktárhelyiségre tagolódik. A helyiségeket lépcsőház választja el egymástól, a bejáratok közvetlenül az utcáról nyílnak. Bevezetett közművek: villany, víz, csatorna. Műszaki állapota közepes. A Társasház alapító okirata szerint a tulajdonostársakat elővásárlási jog illeti meg.
Irányár: 77.750.000.- Ft (ÁFA mentes)
Pályázati biztosíték (bánatpénz): 7.800.000.-Ft

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási Osztályon lehet kérni, valamint a pályázat teljes szövege megtekinthető a cég honlapján.

Ipari ingatlan részletei

Ár: 77 750 000 Ft
Méret: 222 négyzetméter
Azonosító: 11391903
Cím: Zab utca
Városrész: Kaszásdűlő
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: raktár
Tulajdonviszony: Tulajdonjog

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra