Eladó családi ház Tatabánya, Erőmű lakótelep, 84 990 000 Ft

Leírás

Csodás, felújított, egyedi hangulatú kertes házat szeretne? Van egy egyedi ajánlatom!

NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ, VILLA JELLEGŰ CSALÁDI HÁZ TATABÁNYÁN

Igazi ritkaság a piacon ez a 93 nm-es ingatlan. A ház egyedi hangulatát a nagypolgári stílusa adja. Mintha egy angol villában járnánk. Elegáns és rendkívül otthonos. A nagy belmagasságnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően rendkívül tágas, világos. Igényes anyaghasználat jellemzi: gyönyörű hagyományos parketta, a kazettás ajtók mind az egyedi miliő stíluselemei. A fürdőszoba is az eredeti hangulatot megőrizve, de a modern kor igényeihez maximálisan igazodva került kialakításra.

Az ingatlan két hatalmas, tágas, napfényes szobával rendelkezik, melyek jól kihasználhatóak. A házba lépve egy hatalmas előszobába érünk. Innen nyílnak a szobák, az étkező / konyha és a fürdőszoba is. A nagyobbik szoba éke egy hangulatos, télikert jellegű kissé leválasztott terület, ahonnan a varázslatos, ősfás kertet csodálhatjuk. A konyha és a hozzá tartozó étkező is meglehetősen tágas. Stílusában maximálisan illeszkedik az ingatlanba, de egyúttal minden igényt kielégítően modern és felszerelt is.

A lakás néhány éve TELJES belső FELÚJÍTÁSon esett át: víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, szaniterek, burkolatok mind cserélve (vagy felújítva) lettek. A fűtés távhős, mely rendkívül kényelmes.

Az ingatlanhoz 1000 nm-es telek tartozik, mely hűen tükrözi a ház villa jellegét. Mintha nem is a városban, hanem egy parkban járnánk: hatalmas ősfáival igazán egyedi és hangulatos.

Az ingatlan valójában egy ikerház egyik fele. Külön helyrajzi számmal rendelkezik. A másik házfél is megvásárolható, de nem képezi a vételár részét! Nagyobb alapterületben, esetleg kétgenerációs családi házban gondolkodóknak ideális lehet.

A teljes ház alá van pincézve szuterén jelleggel, amely felújítás után akár teljes értékű részévé is tehető az ingatlannak.

Az ingatlan Tatabányán, az Erőmű-téren, nyugodt, családi házas övezetben található. Biztonságos, otthonos környezet, sok zöldövezettel rendelkező környék.

Családi ház részletei

Ár: 84 990 000 Ft
Méret: 93 négyzetméter
Azonosító: 11398198
Cím: Erőmű-tér
Városrész: Erőmű lakótelep
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Garázs
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra