Eladó családi ház Szigetszentmiklós 55 900 000 Ft

Leírás

SZIGETSZENTMIKLÓSON, KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Ez az INGATLAN egy igazi KINCSET rejt azok számára, akik SZERETNÉK kihasználni a KÉT GENERÁCIÓS ÉLETTÉR előnyeit, miközben EGYÜTT maradhatnak a családdal. A város központjától mindössze néhány percnyire található.

Az 540 nm-es TELKEN két különálló ház található:

- A kisebbik, 28 nm-es ház IDEÁLIS egy ember vagy egy pár számára, mivel tartalmaz egy szobát, konyhát és zuhanyzós fürdőszobát. Fűtése KONVEKTOROS, és KÜLÖN VILLANYÓRÁVAL rendelkezik. A dryvit szigetelés és a kőzetgyapottal borított födém biztosítja az energetikai hatékonyságot. A nyílászárók régi típusúak, redőnnyel felszereltek. A kis ház mellett folytatólagosan külön bejárattal helyezkedik el egy tágasabb konyha, mely fűtéssel is ellátott.

- A nagyobbik, 1980-ban épült, 62 nm-es ház MODERN és KÉNYELMES életteret kínál. Két külön nyíló szoba mellett tágas konyha, fürdőszoba és illemhelyiség is található benne. Fűtése CIRKÓVAL és FATÜZELÉSŰ KANDALLÓVAL is lehetséges, így biztosítva a meleget a hideg téli napokon. A thermo kivitelezésű nyílászárók és redőnyök GARANTÁLJÁK a KÉNYELMET és a megfelelő HŐSZIGETELÉST.

A telken jól karbantartott tárolók és egy fedett, tágas KOCSIBEÁLLÓ is helyet kapott, mely a mindennapokban sokkal PRAKTIKUSABBÁ teszi az élettér kialakítását. A kertben pedig egy tágas, 20 nm-es fedett terasz is található. Az épület alatt pince is van, mely még több TÁROLÁSI LEHETŐSÉGET biztosít. Az ÖNTÖZÉST kútról lehet megoldani, ezáltal is CSÖKKENTVE a REZSIKÖLTSÉGEKET.

Az ingatlan IPARI ÁRAMMAL is rendelkezik, és KEDVEZŐ REZSIKÖLTSÉGEK jellemzik, ami igen vonzó lehetőség. A környék is kiváló, a József Attila lakótelep sétatávolságra található, ahol HÉV megálló és számos vásárlási lehetőség biztosított.

Az ingatlan TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, így nem kell várnia a beköltözésre.

Ne hagyja ki ezt az EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET, hogy egy KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, kényelmes és praktikus házakban lelje meg új OTTHONÁT! Érdeklődjön a megadott számon, hogy minél előbb megtekinthesse ezt a remek ingatlant!


Irányár: 55,9 MFt
Refszám: 9896

Hívjon bizalommal a megadott számon!
Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.
Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.
Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.


Családi ház részletei

Ár: 55 900 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11432705
Cím: Szigetszentmiklós
Telek: 540 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra