Eladó családi ház Budapest XXIII. ker 350 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőségeket rejtő ingatlant a 23. kerületben. Egyedi lehetőség MOST!!! Az 1290 nm-es telken álló ház bruttó 323, nettó 280 nm-es, két különálló és külön mérőórákkal rendelkező lakószinttel rendelkezik. Az alsó szuterén szinten egy működő üzlet és műhely található, mely akár önmagában is független megélhetést tud biztosítani. A felső lakószint, 109 nm-es (nettó 83 nm + 26 nm külön, belső szintet adó galéria) amely, nappali + 3 hálószobát, különálló konyhát valamint egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobát foglal magában. Az alsó lakószint egy 70 nm-es, nappali + 1 háló, 1 konyha, fürdőszobás, teljesen különálló és külön megközelíthető lakást foglal magában. A legalsó szuterén szint nettó 84 nm-es, alkalmas akár egy további különálló lakás kialakítására, de akár műhelynek, üzletnek, vagy raktárnak is kitűnően hasznosítható.
A ház egy 1290 nm-es telken áll, mely akár alkalmas lehet 6 lakásos társasház kialakítására is, de található rajta egy saját tó és egy saját, tiszta vizű forrás is!Akár telekként is hasznosítható a jelenlegi épület bontásával vagy bővítésével. A hatalmas, gondozott kert, kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, pihenésre, kertészkedésre, vagy akár egy japánkert kialakítására is.
Parkolási lehetőség telken belül akár 3 autónak (2 fedett, 1 nyitott), de egy több mint 50 nm-es két autó beállására alkalmas garázs is kialakítható a meglévő gazdasági épületben. Az ingatlan az utóbbi pár évben teljes körű felújításon esett át, mely kiterjedt a teljes víz- és elektromos vezetékhálózatra, a nyílászárókra és a burkolatokra is, ennek köszönhetően kiváló állapotnak örvend.I PARI ÁRAM BENT VAN, AZ UDVARBAN MŰHELYT ALAKÍTOTTAK KI...
A szuterénben kis üzlet van, ami irodának is alkalmas. ez egy plusz lehetőség.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Családi ház részletei

Ár: 350 000 000 Ft
Méret: 253 négyzetméter
Azonosító: 11398301
Irodai azonosító: HZ068147-4669975
Cím: Budapest 23. ker.i 253 nm-es ház eladó
Telek: 1305 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 7

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra