Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 89 900 000 Ft

Leírás

XVIII. Kerület Gloriett-telepen, Gyékény térhez közel kínálok eladásra 2 generációs, külön bejárattal rendelkező 140 nm-es, 4+1 félszobás, 2 szintes családi házat!
Körbe napozott, fény áradatban úszó épület alsó szintje 1970-ben épült 30-as Ytong tégla falazatból, masszív alapra. 2006-ban az ingatlan teljes átalakuláson és felújításon esett át és még egy szintet ráépítettek, így nyerte el jelenlegi formáját. Gépészeti és elektromos hálózatát korszerűsítették, burkolatokat, beltéri ajtókat, szanitereket, külső nyílászárókat emeleti szinten műanyagból készítették, részben redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, homlokzat 8 cm-es dryvit szigetelést és színezést is kapott. Szintenként 70 nm-lakótér lett kialakítva. Alsó szinten konvektoros fűtés, melegvíz ellátás gáz bojlerről megoldott. Az alsó rész 2 bejáraton keresztül is megközelíthető, felújítandó állapotban van. Bejárati ajtókat 2023-ban műanyagra cserélték. Ablakok és további ajtók fából készültek. A két lakótér teljesen elszeparált egymástól, ezáltal 2 generáció, vagy 2 külön család, vagy akár vállalkozás is kialakítható. Tetőtérben a kb. 12 nm rész pakolásra, tárolásra kiválóan alkalmas. Az épület belső elrendezése és a szobák kialakítása lehetővé teszi nagycsaládosok, 2 generációs családok együttélését zavartalanul. Emeleti szinten Beretta gáz cirkó lett beépítve, ami a felső szint melegvíz és fűtését biztosítja, radiátoros hőleadók segítségével. A ház alatt egy kb 15 nm-es pince található.
Földszinten előszoba, 2 szoba, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, konyha, kamra
Emeleti szinten: előszoba, 1 hálószoba, fürdőszoba (kád és zuhanyzó is), gardrób, amerikai- konyhás nappali.
Telek mérete kiváló 431 nm, a gondozott kert, wpc-vel burkolt sétáló és kerti kiülő, halastó és több autó számára a parkolás is biztosított. Ház falához egy fedett gépkocsibeálló is megépítésre került.
Bár a környék híres a közbiztonságról az épület riasztóval lett kialakítva.
Az egyedi, prémium kategóriás gépekkel ellátott minőségi konyhabútor az emeleten az ár részét képezik.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben: iskola, óvoda, bölcsőde, felnőtt illetve gyermekorvosi ellátás, kisebb boltok , bevásárlási lehetőségek, bkk járatok.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Családi ház részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11340455
Irodai azonosító: 311168
Telek: 431 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra