Eladó családi ház Budapest XVII. ker, Rákoscsaba, 72 900 000 Ft

Leírás

Eladó egy felújítandó, de ugyanakkor masszív, jó, 2 szintes 2 generációs családi ház Rákoscsaba csendes, zöld és jó közlekedésű részén. A ház a 80-as években épült téglából, minden eredeti még a házban, a tető jó állapotú. Földszinten 2 nagy világos szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra és előtér található a konyhához van egy hátsó, szép, nagy 20 nm-es fedett terasz kapcsolat. Az emeleten 3 teljes értékű hálószoba, ebből kettőnek van közös erkélye az első kert felé néznek, nappali-étkező konyha és fürdőszoba található még itt. Van padlás, pince és külön tároló is!
Különálló száraz téglaépületben található 2 zárható garázs. Valamint nyári konyha is a hátsó kert felé. A kertben örökzöldek és gyümölcsfák is megtalálhatóak a szomszédok rendezettek, normálisak, a környék kulturált, a közlekedés és az infrastruktúra kiváló. A belső terek egyedi igény szerint alakíthatóak. Jelenleg is lakják a házat. A költözés rugalmas 60-90 napon belül megoldható.
Amennyiben felkeltette érdeklődését keressen bizalommal. Teljes körű hitel és ingatlan jogi háttérrel segítve a biztonságos ügymenet érdekében.

Családi ház részletei

Ár: 72 900 000 Ft
Méret: 171 négyzetméter
Azonosító: 11379463
Városrész: Rákoscsaba
Telek: 863 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra