Eladó családi ház Budapest XVII. ker 139 900 000 Ft

Leírás

XVII. KERÜLETBEN: AZ AKADÉMIAÚJTELEPEN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN TALÁLHATÓ, JÓ ÁLLAPOTÚ, 180 m²-ES CSALÁDI HÁZ. AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 6 SZOBÁVAL, 3 FÜRDŐSZOBÁVAL RENDELKEZIK, VALAMINT SZÁMOS KIEGÉSZÍTŐ HELYISÉGGEL.



A HÁZ JELLEMZŐI:

Téglából épült, jó elosztású, körbenapozott családi ház. A tető cseréppel fedett. A födém Isolith szigetelést kapott, míg a homlokzat dryvit szigetelt. A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátorok segítségével, valamint rendelkezésünkre áll egy vegyes tüzelésű kazán is. A meleg vizet villanybojler állítja elő. Az épület folyamatosan karbantartott, inverteres klímákkal, riasztórendszerrel és kamerarendszerrel felszerelt. A nyílászárók Sofa és Velux keretesek, thermo üvegezéssel, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

A konyhabútor az ár részét képezi.

A házhoz tartozik egy melléképület, ahol kialakításra került szauna és egy fürdőszoba. A telken épített grill és kemence, valamint 3 gépkocsi számára beálló található. A kertben fúrt kút és pince áll rendelkezésre.



ELRENDEZÉS:

Földszinten amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba, 1 dolgozószoba, fürdőszoba + mellékhelyiség, mosókonyha, kamra, fedett terasz kapott helyet.

Emeleten 4 szoba, 2 fürdőszoba + mellékhelyiség, gardrób, közlekedő található.





FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan tehermentes, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.



A KÖRNYÉK:

Akadémiaújtelep csendes mellékutcája. A közelben, 5 perc sétára található a 161, 161 A, 162, 262 A, valamint a 68, 195, 202 E, 262 jelzésű buszok és a 968, 956, 990-as éjszakai járatok és az Akadémiaújtelep vasútállomás.

IRÁNYÁR: 139,9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Családi ház részletei

Ár: 139 900 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11316612
Irodai azonosító: 16978
Telek: 535 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyedi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 7

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra