Eladó családi ház Budapest XVI. ker 169 000 000 Ft

Leírás

Vonzó családi ház csendes zöldövezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában.a XVI. kerületben.

A ház az utcafronttól távol, egy 50m hosszú, automata kapus behajtó úttal összekötött, belső telken fekszik, melyet hátsókertek vesznek körül, megőrizve annak csendes, intim környezetét.

Legfőbb jellemzők:

Teljes terület: 206 m2-es terület, 2 szintes, részben alápincézett épület* Szobák: 5+2 fél szoba, ami sok lehetőséget kínál a családi élet és a vendégek fogadása számára. Telek területe: 724 m2, összközműves. Építés éve: 1983, amely kiterjedt felújításon és bővítésen esett át 2010-ben, anyag használatában igényes, állapotát a tulajdonosok gondosan őrzik.

Belső kényelem: A tágas, napos konyhában beépített hűtő, elektromos és gáz kerámia főzőlap, mosogatógép került elhelyezésre, valamint kényelmes, étkezésre elegendő hely található. A konyhabútor kialakításakor cél volt a tárolóhelyek maximalizálása, melyhez egy hasznos méretű kamra is hozzájárul. A délnyugati fekvésű nappali hangulatát meghatározza a terasz, amely a kíváncsi szemek elől teljesen elzárt, és egész évben élvezhető a buja kert látványa. Hűvös időben a fémbetétes cserépkályha biztosít nyugodt, meleg atmoszférát. A nappaliból nyíló fő hálószoba önálló fürdőszobával rendelkezik, melyben épített zuhany, kád és infraszauna nyújt teljes komfortot. A földszinten további két fél szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A főbejárati előszobából nyílik egy különálló mellékhelyiség, egy gardrób szoba, melyhez kisméretű mosókonyha kapcsolódik. Egyedi emeleti élettér: Az emeleten egy nagyméretű, erkélyes nappali, kényelmes méretű hálószoba, kádas fürdőszoba és önálló wc található. A pincében helyezkedik el egy iroda helyiség, amely kívülről is megközelíthető, valamint egy tároló és egy gépészeti helyiség.

Fűtésről Viessmann Vitogas kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadás a teljes épületben radiátorokkal történik. A melegvíz gazdaságos ellátását 2 napkollektor és egy 300 literes tároló biztosítja. Klimatizált hálószobák és nappalik. Betörést gátló fóliázás a földszinti ablakokon. Riasztórendszer biztosítja az ingatlan biztonságát.

Az előkertben szőlőlugassal árnyékolt hangulatos szaletli található, amely ideális hely a pihenésre és étkezésre. A hátsó kertben veteményes kialakítására van lehetőség, mivel a csapadékvíz telken belüli tartása szikkasztással van megoldva.

Az ingatlan a dinamikusan fejlődő kertvárosban található, 10 perc autóútra az Örs vezér tértől. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (HÉV, buszok), élelmiszer üzlet, gyógyszertár, fodrász és egyéb szolgáltatások pár perc sétával érhetők el. A kerületben számos sportolási (uszoda, teniszpálya), kulturális, szórakozási (színház) lehetőség adott, valamint kiváló iskolák, gimnázium és zeneiskola elérhető.

Referencia szám: HZ062857

Családi ház részletei

Ár: 169 000 000 Ft
Méret: 206 négyzetméter
Azonosító: 11286825
Irodai azonosító: HZ062857-4472231
Telek: 724 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 6

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra