Eladó családi ház Budapest XVI. ker, Cinkota, 155 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy lenyűgöző lehetőség Budapest dinamikusan fejlődő XVI. kerületében, Árpádföld és Cinkota határánál, egy csendes utcában. Ez a földszintes, 3 szobás családi ház egy tágas 1064 négyzetméteres telken nyújt otthont, mely egyedülálló lehetőséget kínál a kényelem és a funkcionalitás iránti igényes vásárlóknak.
A ház eredeti építési éve 1964, azonban 2007-ban átesett egy teljeskörű felújításon, mely során modernizálták annak minden fontos részletét. A házat hőszigetelő rendszerrel látták el, a nyílászárókat kicserélték fa hőszigetelt ablakokra, a víz- és villanyvezetékeket is teljes egészében felújították. A fűtés korszerűsítése is megtörtént: új gáz cirkókészülék került beépítésre, valamint egy vízteres rendszerű vegyes tüzelésű kazán is telepítésre került.

A kis ház szintén kényelmet nyújt, 33 négyzetméteres alapterületén. Ez az önellátó lakrész kiváló lehetőséget nyújt az idősebb, fiatalabb generációk vagy a vendégek számára, akik privát térre vágynak, miközben könnyen kapcsolódhatnak a fő házhoz.

A kertben pedig bőséges lehetőség nyílik a közös kikapcsolódásra, piknikezésre vagy kerti partik rendezésére. Az ingatlan elhelyezkedése is ideális, csendes környezetben található, mégis könnyen megközelíthető a városközpont és az alapvető szolgáltatások.

Ez a több generációs családi ház egyedülálló lehetőséget kínál az összetartozásra és az együttéléssel járó előnyök kihasználására. Legyen ez az otthon ahol minden generáció otthonra talál!

Családi ház részletei

Ár: 155 000 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11378172
Városrész: Cinkota
Telek: 1064 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra