Eladó családi ház Budapest XV. ker 89 900 000 Ft

Leírás

Engedje meg, hogy részletesebben bemutassam ezt a kivételesen jól karbantartott, önálló családi házat Rákospalotán, amely ideális otthona lehet azoknak, akik a városi nyüzsgéstől távol, de mégis könnyen elérhető távolságra szeretnének élni.

Az otthon részletei:

Alapterület és elosztás: A 84 m²-es alapterületen gondos tervezéssel megvalósított terek találhatók. Az amerikai konyha a nappalival egy légterű, ami a társasági élet központja lehet. A földszinten továbbá egy szoba és egy fürdőszoba található, melyek kényelmes hétköznapokat tesznek lehetővé. Az emeleten elhelyezkedő szoba és fürdőszoba pedig a magánélet szigetét jelenti, ideális hely a pihenésre.

Kényelmi felszereltség: A házban 3 fázisú áram ellátás garantálja az elektromos berendezések zökkenőmentes működését. A gázkazán biztosítja a melegvizet és a fűtést, míg a nyári hónapokban a klíma áll rendelkezésre a hűsöléshez.

Kiegészítő helyiségek: A házhoz tartozik egy szerelőaknás garázs, amely nem csak autó tárolására alkalmas, hanem akár hobbiműhelyként is funkcionálhat. A kazánház mellett egy nyárikonyha is helyet kapott, ami a kerti partik elengedhetetlen helyszíne. Továbbá egy praktikus tároló is rendelkezésre áll a kerti eszközök vagy egyéb tárgyak számára.

Külső terület:

A 381 m²-es telek kiválóan alkalmas kertészkedésre, pihenésre vagy gyermekjátékokra. A ház előtti rész kényelmes parkolóhelyet biztosít legalább két autó számára, a garázs mellett.
Közlekedés és környék:

A ház kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, köszönhetően a közelben található M3-as autópályának, amely gyors elérést biztosít Budapest belvárosához és a környező régiókhoz. A Szentmihályi út, Pólus Center, Stop Shop, és Ázsia Center gyalogosan vagy rövid autóúttal elérhető, kínálva a mindennapi bevásárlás és szabadidős tevékenységek széles skáláját.
A környék csendes és biztonságos, tökéletes helyszín családosoknak és mindazoknak, akik nyugodt környezetre vágynak.

Álmodja meg jövőjét ebben a gyönyörű otthonban! Ha érdekli az ingatlan, és szeretne további információkat kapni vagy megtekinteni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 89 900 000 Ft
Méret: 119 négyzetméter
Azonosító: 11408721
Irodai azonosító: 540003
Telek: 382 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra