Eladó családi ház Budapest II. ker 323 000 000 Ft

Leírás

Akár 5(!) generáció együttélésére is alkalmas, 3 szintes, 1995-ben épült családi ház eladó a II. kerület Törökvész városrészében, a Nagybányai úton. A három szinten elhelyezkedő lakrészek többféleképpen használhatóak, a szuterénben egy összkomfortos garzonlakás, a földszinten két külön úton megközelíthető lakás és egy harmadik kis garzon, az emeleten egy 4 hálós nagy lakás található, mind külön fürdővel és WC-vel, így összesen 11 szoba és 6 fürdőszoba található a házban. Nagy családokra van a parkolás is tervezve: 3 külön bejárattal egy 16, egy 18 és egy 25 m2-es garázs jár az ingatlanhoz, mely az ár részét képezi. Az épület statikailag és infrastruktúrálisan kiváló állapotú, sem a tetőhöz, sem más szerkezeti egységhez nem szükséges nyúlni - ami az új tulajdonosnak átalakítási szempont lehet, az az esztétikai rész: jelenlegi állapotában is üzemelő és lakott ház, de ízlés szerint az új burkolatok, parketta, festés szükséges lehet. A falak a legtöbb helyiségben áthelyezhetőek, így új terek, új funkciók alakíthatóak ki - minden adott akár több generáció, vagy egy átlagosnál több gyermekes család kényelmes együttéléséhez is, kiváló lokációval, csendes helyen, panorámás kilátással.

Műszaki adatok: a ház hasznos alapterülete nettó 299, bruttó 333 m2, erkélyek és teraszok összesen 37 m2-esek. A belmagasság 2.8 méter, a telek 515 m2 alapterületű. Fűtése gázkazánnal megoldott, a földszint 2-nek saját cirkófűtése van. Az ingatlanba a bejövő áram 3x25 és 1x32 amper. A nyílászárók thermo üveges, fa szerkezetűek. Az épület szigetelve ásvány- és üveggyapottal, valamint heratektával.
Minden fogyasztás helyiségcsoportonként külön mérőóra alapján ki- és elszámolható. A fenti alapterületbe nincsenek beleszámolva sem a garázsok, sem az összesen 34 m2-nyi tárolóhelyiség alapterülete sem.

Tehermentes, hitelképes, 3-4 hónap szükséges a birtokbaadáshoz.
További kérdésekkel, megtekintési időpontokkal kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!
Szűcs Attila - Ingatlanpáholy

Családi ház részletei

Ár: 323 000 000 Ft
Méret: 299 négyzetméter
Azonosító: 11366043
Irodai azonosító: 313843
Cím: Nagybányai út
Telek: 515 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 11

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra