Kiadó lakás Mohács, Belváros, 200 000 Ft

Leírás

Kiadó Lakás Mohács Belvárosában!

Fedezze fel ezt a 87 m²-es, 1 szobás, földszinti lakást Mohács szívében, ahol a belvárosi életstílus kényelme a csendes, nyugodt környezettel találkozik. A lakás ideális választás azok számára, akik modern és jól felszerelt otthont keresnek.
A lakás egy tágas, világos szobából áll, melyhez egy nagy terasz kapcsolódik, amely tökéletes helyszín szabadtéri grillezésekhez és kellemes összejövetelekhez. Az otthon teljesen klimatizált, így a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. A központi gázfűtés mellett egy hangulatos kandalló is gondoskodik a téli hónapokban a meleg és otthonos légkörről.
A modern, teljesen felszerelt konyha a főzés szerelmeseinek igazi álma, míg a praktikus spájz és a tágas gardrób bőséges tárolási lehetőséget biztosítanak. A lakás kaputelefonnal felszerelt, így a biztonság is garantált. Az ingatlanhoz egy zárt garázs is tartozik, amely kényelmes és biztonságos helyet biztosít az autó tárolásához.

Elhelyezkedése is kiváló: a belváros nyugodt részén található, közel a parkhoz, ahol sportolásra és játszótéri szórakozásra is van lehetőség, és a mindennapi bevásárlást is kényelmesen intézheti a közeli boltokban. A lakás minimum egy évre kiadó, teljesen bútorozott állapotban, így azonnal költözhető, és minden szükséges felszereléssel rendelkezik, ami egy modern otthonhoz szükséges.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy ilyen remek helyen lévő, teljesen felszerelt lakás bérlője lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velem a hét bármely napján.

Lakás részletei

Ár: 200 000 Ft/hónap
Méret: 87 négyzetméter
Azonosító: 11416297
Irodai azonosító: MIIL4
Városrész: Belváros
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Bútorozott
Kert: Közös telek
Egész szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Klíma

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra