Kiadó lakás Budapest XI. ker, Lágymányos, 270 000 Ft

Leírás

A 2 szobás, földszinti udvari, felújított lakás egy szép állapotú házban található, ami kényelmes és praktikus otthont nyújthat egy fiatal családnak. Azonnal költözhető lehetőségként kínálják, ami nagy előny, hiszen nem kell hosszú várakozási időre számítani. Az előre fizetendő 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megszokott gyakorlat, és az igazolt alkalmazotti jövedelem igénye biztosítja a tulajdonosok számára a biztonságot és stabilitást.

Összességében ez a lakás és környezete ideális lehetőséget kínál egy fiatal családnak, akik szeretnének egy kényelmes és kellemes otthont találni Budapest dinamikus, ugyanakkor nyugodt környezetében.

Összességében ez a lakás és környezete ideális lehetőséget kínál egy fiatal családnak, akik szeretnének egy kényelmes és kellemes otthont találni Budapest dinamikus, ugyanakkor nyugodt környezetében.Az elhelyezkedés szempontjából a Budapest 11. kerület, különösen a Feneketlen tó környéke, kiváló választás fiatal családosoknak, akik egy gyermekkel szeretnének otthonra lelni. Ez a terület békés, nyugodt környezetet kínál, távol a belváros zsúfoltságától, mégis könnyen megközelíthető a tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően. A közeli természeti területek, például a Feneketlen tó, ideálisak a szabadidős tevékenységekre és a családi kikapcsolódásra.

A Feneketlen tó egy szép természeti környezet, ahol a családok piknikezhetnek, sétálhatnak vagy akár sportolhatnak is. Emellett a környék jól ellátott infrastruktúrával, üzletekkel, iskolákkal és egészségügyi intézményekkel rendelkezik, ami ideális környezetet biztosít a mindennapi élethez.

Lakás részletei

Ár: 270 000 Ft/hónap
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11382960
Városrész: Lágymányos
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Kitűnő
Kilátás: udvari
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra