Kiadó lakás Budapest VIII. ker 210 000 Ft

Leírás

Ez az apartman az M2 és M4 metróvonalak Keleti pályaudvar M kijáratától körülbelül 50 méterre található.

Ez egy 43 négyzetméteres apartman, alapvető bútorokkal és háztartási gépekkel (a tulajdonos nem fog további bútorokat és háztartási gépeket hozzáadni). A hálószobában gázkályha található, a tágas fürdőszobában elektromos vízmelegítő van. Emellett a konyhai mosogató alatt található egy kis vízmelegítő, amely a konyha meleg víz szükségleteit kielégíti. A 6 négyzetméteres fürdőszoba káddal van felszerelve.

A bejárati ajtó kinyitása után egy 4 négyzetméteres önálló területet lát, ahol kényelmesen leveheti a kabátját és felveheti a házi papucsot. Egy faajtó választja el ezt a területet a 11 négyzetméteres különálló nappalitól. A nappali jobb oldalán található egy 3 négyzetméteres különálló konyha, amelyet faajtó választ el a nappalitól. Ezen kívül a konyhában található egy 1 négyzetméteres háromszögletű tárolóhely, amelyet szintén faajtó választ el a konyhától. A nappali végén található egy 19 négyzetméteres különálló hálószoba, saját gázkályhával, a nappali és a hálószoba között egy faajtóval. A WC és a kád egy helyiségben található, amelyet faajtó választ el a nappalitól.

A bérleti időszak minimum egy év. Két hónap kaució + aktuális bérleti díj, a szerződést ügyvédi ellenjegyzés szükséges. A bérleti díj 210,000 forint, ezen felül kezelési költség, vízdíj, áram- és gázköltség.

Az én Gmail címem: abatsw

Lakás részletei

Ár: 210 000 Ft/hónap
Méret: 43 négyzetméter
Azonosító: 11433931
Cím: fiumei ut 4
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra