Kiadó lakás Budapest VI. ker 1 100 Euro

Leírás

LISZT FERENC TÉREN KIADÓ LAKÁS

A Világörökség részét képező patinás 6. kerületi ANDRÁSSY ÚT LEGJOBB RÉSZÉN, LISZT FERENC TÉR közepén LIFTES TÁRSASHÁZBAN, igényesen felújított 52 nm alapterületű, nappali + 1 szobás II. emeleti lakás kiadó, havi bérleti díj: 1.100 EUR + rezsiköltség.

A város legelegánsabb sugárútjába torkolló hangulatos téren található a szépen karbantartott társasház, melynek impozáns, nagy belső parkjában áll egy meseszép – Ybl Miklós által tervezett – antik szökőkút, mely régen a Liszt Ferenc teret díszítette. Ez a Király utca és az Andrássy út között elnyúló Liszt Ferenc tér legjobban kedvelt, középső, parkos része kellemes teraszos éttermekkel és kávézókkal.

A szép BELSŐ UDVARRA NÉZŐ, CSENDES FEKVÉSŰ, egy évvel ezelőtt felújított lakás az épület 2. emeletén található, déli tájolásának köszönhetően világos, napfényes.

Az épület hangulatos belső udvara mellett elhaladva a folyosóról a tágas előszobába érkezünk. Bal kéz felől az apró gardróbbal is rendelkező hálószoba kapott helyet, jobbra az előszoba, melynek praktikus beépített szekrényei az új gáz cirkó kazánt is magukban rejtik, valamint az egyedi mérőórákat is. Az ötletes zuhanyzós fürdőszoba mellett elhaladva érkezünk a lakás központi részéhez. Az amerikai konyhás nappali berendezése modern és ízléses, a letisztult stílusú konyha teljesen gépesített. A lakás riasztóval, klíma berendezéssel felszerelt.

A lakás minimum 1 évre kiadó nem dohányzó, igényes egyedülállónak vagy párnak, családnak, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetésével AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. Kisállat tartása megbeszélés tárgyát képezi.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A Liszt Ferenc tér környéke ötvözi magában a belváros összes előnyét: remek közlekedési ellátottsággal rendelkezik és minden igényt kielégítő szolgáltatási környezet jellemzi, hiszen számos üzlet, étterem és szolgáltató található a közelben. A nyüzsgő belvárostól karnyújtásnyira, fákkal övezett csendes téren fekvő épület mindössze 15 percnyi sétára helyezkedik el az alábbi látványosságoktól: Hősök tere, Szépművészeti Múzeum, Műcsarnok, Városliget, Széchenyi fürdő, Városligeti tó (télen Budapest legnagyobb szabadtéri korcsolyapályája), Vajdahunyad vára, Budapesti Állatkert. A Városligetben, mely Budapest egyik legnagyobb zöld parkja, számtalan kikapcsolódási és sportolási lehetőség adódik, kiválóan alkalmas egy kellemes hétvégi sétára vagy családi piknikre is.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel vagy annak megtekintése céljából keressen bátran a nap bármely időszakában, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Lakás részletei

Ár: 1 100 Euro/hónap
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 11332976
Irodai azonosító: 310383
Cím: Liszt Ferenc tér
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra