Kiadó családi ház Vértesszőlős 550 000 Ft

Leírás

Bérbeadásra kínálunk Vértesszőlősön, Tata és Tatabánya között félúton egy egyedi tervezésű, modern 4 szobás családi házat, rendezett privát udvarral. Az ingatlan alapterülete 226 nm, a telek mérete pedig 1136 nm. A lakásban 4 szoba és 3 fürdőszoba található, valamint egy tágas terasz is rendelkezésre áll. Az ingatlanhoz egy garázs is tartozik, és több autó számára kocsibeálló. A kert teljesen privát, minden szem elől eltakarva, körbe sűrű, gondozott növényzettel határolva. A locsolásról automata öntözőrendszer gondoskodik saját kútról. A kerttel nem kell bajlódnia, azt kertész rendezi.
Az ingatlan állapota kiváló, a fűtés gáz (cirko), a hűtés klímával megoldott. A tetőn elhelyezett napelemeknek köszönhetően rezsije rendkívűl alacsony. Az ingatlan bútorozott. A lakás panorámája fantasztikus, az összes ablak zőldre néz. Az ingatlan környéke csendes és rendezett.
A környék biztonságos, a közlekedési lehetőségek pedig kiválóak. Az ingatlanból akár Tata, Tatabánya, de akár az autópályán Budapest is gyorsan elérhető. Amennyiben a család valamely tagja nem rendelkezik autóval, úgy közelben buszmegálló is található pár percnyi gyalogos távolságban, így a tömegközlekedési lehetőségek is adottak. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalmára törekszünk, és minden kérdésükre szívesen válaszolunk. Várjuk jelentkezésüket!

Bérleti díj: 550.000 Ft + rezsi
Két havi kaució letétele szükséges.
A bérleti szerződés megkötésére közjegyző előtt kerül sor.
Minimum bérleti időtartam: 1 év.

Családi ház részletei

Ár: 550 000 Ft/hónap
Méret: 226 négyzetméter
Azonosító: 11418387
Telek: 1136 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra