Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Kiadó iroda/üzlethelyiség Budapest VI. kerület, 4.700.000 Ft/hónap, 1.135 négyzetméter

Kiadó  iroda/üzlethelyiség Budapest VI. kerület, 4.700.000 Ft/hónap, 1.135 négyzetméter
4.700.000 Ft/hónap
iroda/üzlethelyiség, 1.135 négyzetméter
Azonosító:
10373273
Értékesítés típusa:
kiadó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Budapest VI. ker
Cím:
Diplomatanegyed
Alapterület:
1.135 négyzetméter
Ár:
4.700.000 Ft/hónap
leírás
Budapest Diplomatanegyedének egyik csendes, egyirányú, Andrássy úttal párhuzamos utcájában kiadó egy 583 nm-s önálló telken található, 4 szinten elterülő, szépen karbantartott, polgári stílusú épület, melynek bruttó alapterülete 1440 nm. Az ingatlan nagykövetségként üzemelt az elmúlt években.

Egyedülálló lehetőséget biztosít a Belvárosban az akár 4 nagyméretű gépjármű leparkolására alkalmas belső udvar és az egymástól elszeparálható szintek, melyeket igény szerint további két, három részre lehet elkülöníteni a három udvarról nyíló bejáratnak és a két különálló lépcsőháznak köszönhetően.

A ház elosztását tekintve rendelkezik egy külön utcafronti bejáratú, de épületen belül is megközelíthető pincével, melynek alapterülete 289 nm. Számos nagyméretű tároló mellett az ingatlan fűtését szolgáló gépészet is itt található.
A nettó 340 négyzetméteren elterülő földszint rendelkezik egy impozáns, tágas fogadótérrel, emellett megtalálható három, kifejezetten nagy méretű tárgyaló/terem és nyolc irodaként hasznosítható szoba. A szinten 7 vizesblokkal ellátott helység, és több tároló is kialakításra került.
A 375 nm hasznos alapterületű emeletet főként a tágas terek jellemzik, összesen hét 25 és 68 nm közötti alapterülettel rendelkező helység található, melyeket irodának, tárgyalónak, vagy előadó termeknek lehet hasznosítani, emellett egy udvarra néző, üvegfallal rendelkező hall és a földszinthez hasonlóan, 7 vizesblokkal ellátott helység található ezen a szinten. Az emelet egyik különlegessége az udvarra néző, 55 nm-es terasz, amely az épület két szárnyát köti össze.
A tetőtérben 4 kifejezetten nagyméretű terem helyezkedik el bruttó 262 négyzetméteren.

A pontos szintenkénti méretek és elosztás a mellékelt alaprajzokon látható.

Az ingatlan jó állapotnak örvend, de a leendő bérlő egyéni igényeinek megfelelően műszakilag és esztétikailag korszerűsíthető. A tulajdonos rugalmasságát igazolja, hogy az igény szerinti átalakítási és felújítási munkálatokat a bérlővel közös megegyezés alapján végzi el, így elsősorban hosszútávú partnert keresünk.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen található, 100 méterre helyezkedik el az Andrássy úttól, egy kis forgalmú, egyirányú utcában, így parkolóhely a nap minden pontjában könnyen található, de tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan elérhető (M1 metró 200 méter).

Bérleti díj: 14.400 EUR + Áfa + rezsi

Részletes információkért hívjon bizalommal!
Ez az ingatlan Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb budapesti ingatlant
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A budapesti ingatlan hirdetője visszahívja Önt!
Az ingatlant megtekintheti és amennyiben tetszik, az Öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Bedő Balázs
Bedő Balázs
Ingatlanpáholy