Nemsoká elkészül a várva vár Kassák Passage

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sok budapesti álom okosotthona kerül majd nem is olyan soká átadásra a Kassák Passage elkészültével.

A Kassák Passage ideális fekvése, és a benne kialakításra kerülő okosotthonok szinte minden budapesti vágyálmát megtestesítik, hiszen a belvárosi, a Váci úti irodafolyosó szomszédságában épülő 262 lakás várhatóan közel nulla energiaigényű lesz, amivel teljes mértékben megfelelnek a modern kor kihívásainak.

Így, hogy már elérte a legmagasabb pontját a két szerkezetkész épület, és már a külső és belső munkálatok egyaránt jó ütemben haladnak, minden bizonnyal a beharangozott átadás nem fog csúszni, és a boldog lakástulajdonosok beköltözhetnek majd 2022 második felében

Igazán irigylésreméltó lesz a helyzetük, hiszen a XIII. kerületi Klapka utca, ahol a Kassák Passage épül, rendkívül könnyen megközelíthető minden módon: autóval, biciklivel és tömegközlekedéssel egyaránt.

Óriási saját park, számos közösségi tér, társalgó, könyvtár várja a jövőbeli lakókat, továbbá business cornerek és közös fészerek is kialakításra kerülnek.

Ha Ön is szeretne egy közel nulla energiaigényű, modern otthont, érdemes pályáznia a Zöld Hitel kölcsönre és a Zöld CSOK-ra!

Forrás: portfolio.hu

Vagyonszerzési illeték kalkulátor