Eladó panzió Budapest XIV. ker 10 000 000 Euro

Leírás

P20160

XIV KERÜLET ZUGLÓN 3 CSILLAGOS BEVEZETETT MŰKÖDŐ FELÚJÍTOTT SZÁLLODA ELADÓ

THE BEST INVESTMENT IN BUDAPEST TODAY!
6-7 YEARS RETURN !

EXKLUZÍV AJÁNLAT! HA EGY BEFEKTETÉS 6-7 ÉV ALATT MEGTÉRÜL, ILYEN NINCS TÖBB!

A legjobb helyen 2008-ban teljes körűen felújított, ma újszerű állapotú 3*-os 12 emeletes 143 szobás bevezetett szálloda belső úszómedencével finn és infra szaunával, jakuzzival és fitnesz teremmel 100 fős vendéglővel, konferencia- és rendezvényteremmel, teljes berendezéssel eladó.

Zugló a városközponthoz legközelebbi zöldövezet és egy busszal be lehet jutni a belvárosba. A szállodából a belváros és a kis földalatti és a kettes metró is könnyen megközelíthető. Az ötös busz bevisz a belvárosba és átvisz az egész városon. Közel van a Városliget A Városliget, Budapest megújuló pihenő és szórakoztató parkja a szállodából gyorsan megközelíthető.

A szobák légkondicionáltak, minden szobában LED TV, hűtőszekrény, telefon van és ingyenes Wi-FI hálózat elérhető.

A szálloda nagyon kedvelt orosz, szovjet utód államokbeli, japán, vietnami és más turista csoportoknak. Egy időben 6 busznak van parkolási lehetőség. Ez tág lehetőséget kínál külföldi utazási irodákkal történő hosszú távra szóló együttműködésre.

A vételár tartalmazza a szálloda melletti üres telket, ami jelenleg a szálloda parkolója. Jelenleg kamerával megfigyelt területen 6 busz és 15-20 személyautó parkolhat. Az üres telek számtalan további fejlesztési lehetőséget rejt magába. Lehet építeni az üres telken egy mélygarázst személy autóknak, felette a földszinten garázst a buszoknak és a felett egy másik 12 emeletes házat a szálloda bővítésére vagy lakásoknak vagy bármi egyéb célra.

Jelenlegi telítettség évi átlag 60%. Az ingatlant ajánljuk befektetési célra is. Megfelelő menedzselés esetén 6-7 év megtérülés elérhető.

Az ingatlan tehermentes egy projektcég az 1/1-es tulajdonos. Most a szálloda tulajdonos cég 100% üzletrésze ÁFA mentesen megvásárolható elegendő önerő és esetleg azt kipótló bankkölcsön segítségével is.

Alaprajzokat e-mailben tudunk küldeni.

* alagsor: uszoda, finn szauna és infraszauna, hideg vizes merülő medence,m masszázs szoba, jakuzzi és fitnesz terem.
* földszint: Recepció, hall, kávézó, 2 fedett terasz, konferencia vagy rendezvény terem (50 fős)
* emeletek: emeletenként 10 kétágyas szoba +2 aparman öszesen 12x12-1=143

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/20160

Panzió részletei

Ár: 10 000 000 Euro
Méret: 5 000 négyzetméter
Azonosító: 9591161
Irodai azonosító: P20160
Cím: 1149 Budapest
Telek: 1210 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota:
Jelleg: szálloda
Építési év: 50 évesnél régebbi
Szintek: 4 szint
Egész szobák: 143

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Klíma