Leírás

Befektetők, családosok!!

A több mint 100 éves műemlék jellegű polgári házban, a IX. kerület Ferenc körút - Tompa utca kereszteződéséhez közel eladó ez a sok lehetőséget magában rejtő csendes otthon. A tulajdoni lap szerint 56 nm, de a több mint 5 méter belmagasság lehetővé tette egy acélgerendás teljes értékű galéria kialakítását, így a hasznos alapterület több, mint 100 nm. A nagy méretű ablakok osztása a galéria szintjén van, így az ablakok külön nyithatóak az alsó -, és a felső szinten. A galérián lévő közlekedőből még egy külön bejáratú szoba választható le, így az amerikai konyhás nappali mellett még 4 hálószoba alakítható ki.

A fűtés gázkonvektoros, a melegvíz előállítás villany bojlerrel történik. A lakás saját kéménnyel rendelkezik, melyet nem nem használnak, de korszerűsíthető vele a fűtési rendszer.

Központi elhelyezkedése, egyetemek közelsége ( SOTE, ELTE, BME, Corvinus, Ludovika,....) miatt könnyen bérbeadható. Felújítás után családoknak, befektetőknek, irodának, orvosi rendelőnek is jó választás.Séta távolságra: Corvin negyed, üzletek, Duna part, parkok.Tömegközlekedés kiváló! Parkolás közterületen, fizetős.

Referencia szám: LK082401

Lakás részletei

Ár: 49 900 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 10830078
Irodai azonosító: LK082401-3926165
Cím: Eladó 56 nm-es lakás Budapest 9. ker.
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 4

Térkép


Így keressen budapesti ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a budapesti ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
budapesti ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra